Vereiken

het bedrijf voor al uw Fakro producten

Fakro AMZ screen

De buitenzonwering AMZ biedt een optimale bescherming tegen oververhitting en geeft tegelijkertijd uitzicht naar buiten. FAKRO buitenzonweringen reflecteren zonlicht voordat ze het glas bereiken en bieden zo bescherming tegen opwarming op zonnige dagen. Ze bieden rust aan uw ogen en beschermen tegen schadelijke UV-stralen of sterk reflecterend licht. Dit is voornamelijk belangrijk als er met computers wordt gewerkt..

In een oogopslag
-AMZ NewLine bedient u handmatig of met een bedieningsstok
-AMZ Z-Wave bedient u gemakkelijk met behulp van een afstandsbediening of wandschakelaar
-AMZ Solargaat automatisch dicht bij teveel zonlicht en automatisch open als het te donker wordt.


Fakro ARF Verduisterend rolgordijn

Het verduisterend rolgordijn ARF met zijgeleiding biedt een perfecte bescherming tegen zonlicht, door het volledig verduisteren van de woonruimte. De lichtinval wordt namelijk geweerd door het materiaal, de speciale afdichting in de onderlijst en de reflecterende laag aan de achterzijde. Ook de aluminium zijgeleiders dragen bij aan dit verduisteringseffect.

HANDMATIGE BEDIENING:
- ARF handmatige bediening.
- ZST bedienings stok maakt bediening van een hoog geplaatste ARF mogelijk.

ELEKTRISCHE BEDIENING:
- ARF Z-Wave bediening** via een draadloos radiocommunicatiesysteem met een schakelaar of afstandsbediening.

In een oogopslag
- Vergrendelen van de zonwering in elke positie.
- Lichtinval wordt geweerd.
- Voorzienvaneenthermo-stoplaag(zilverkleurig) aan de achterkant.
- Geschiktomschoontemaken.


Fakro APF Verduisterende Plisse

De honeycomb verduisterende plissé APF is een elegante raamdecoratie. De unieke honingraatstructuur geeft een sfeervolle en tegelijkertijd strakke uitstraling in de kamer en zorgt tevens voor een goede isolatie. Het beschermt uw leefruimte in de zomer tegen oververhitting en in de winter tegen warmteverlies.

De zijgeleiders (zilver of wit) bededekken de randen van de stof en beperken de hoeveelheid lichtinval.
Het beschermt uw vertrek optimaal tegen de zon. Er is een breed scala aan kleuren en decoratieve prints beschikbaar. Kies de kleur en print die passen bij uw woonwensen.

Voordelen voor u op een rij:

 • Top down bottom up bediening.
 • Vergrendelen van de zonwering in elke positie.
 • Beperking van lichtinval.
 • Gedeeltelijke reductie van overtollige warmte in een ruimte*.
 • Beperking van warmteverlies in de winter.
 • Bescherming tegen UV-straling.
 • Biedt volledige privacy door het bedekken van het raam.


 • Fakro APS Plissé®

  Het geplisseerd gordijn APS is een stijlvol en decoratief gordijn. Het creëert een zacht, gelijkmatig verspreid lichtniveau in de ruimte, in kleuren die passen bij elk interieur. Het gordijn is voorzien van een stevige stof, die dankzij de plooien goed in vorm blijft. Het geplisseerd gordijn is traploos verstelbaar dankzij de aluminium (kleur wit of zilver) zijgeleiders. Deze bedekken de randen van de stof en beperken de hoeveelheid lichtinval. Het beschermt uw leefruimte te optimaal tegen de zon. Er is een breed scala aan kleuren en decoratieve prints beschikbaar. Kies de kleur of print die het beste past bij uw woonwensen.

  Onze Plissé Shades beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals;
  LiteRise®
  gemotoriseerde aansturing met Somfy motoren, automatiseer met Somfy & Tahoma desgewenst al uw prodcuten in huis.
  kettingspanner en koordklem.

  Overweegt u ook eens de handgreep bediening, geen koordjes, geen rem, schuif uw product tot de gewenste stand en de plisse blijft in deze positie staan....

  VOORDELEN:

 • Top down bottom up bediening
 • verschillende coatings
 • van transparant tot verduisterend
 • eenvoudige bediening
 • Perfect te monteren in een draaikiepraam


 • Horizontale JaloezieënJaloezieën van Luxaflex

  Horizontale jaloezieën, die in de jaren 1950 door Luxaflex® gelanceerd werden, geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

  Onze Horizontale Jaloezieën beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals LiteRise®, gemotoriseerde aansturing, ingespannen modellen, slingerstangbediening, kettingspanner en koordklem.

  In een oogopslag
  -innovaties
  -decoratieve opties
  -exclusieve afwerking en kleuren


  Verticale Jaloezieën

  Praktisch en stijlvol, verticale jaloezieën zijn weer helemaal terug. Met de nieuwe collectie Verticale Jaloezieën van Luxaflex® kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy regelen. De eigentijdse collectie biedt u keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof (PVC) in diverse lamelbreedtes. Het assortiment aan prachtige kleuren en designs is zo uitgebreid, dat u altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit op uw interieur.

  Onze Verticale Jaloezieën beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, kettingspanner en koordklem.
  In een oogopslag
  -ideaal voor grote oppervlaktes
  -controle over licht en privacy


  Houten Jaloezieën

  Luxaflex® is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council® (FSC®) voor FSC-gecertificeerde producten zoals houten jaloezieën en nu ook bij de Rainforest Alliance. De collectie bestaat voor het merendeel uit hout met het FSC®-keurmerk. Ook bieden we bamboe, de ecologisch meest verantwoorde houtsoort, afkomstig van speciale plantages. Hiermee tonen we onze betrokkenheid bij een duurzame wereld.

  Onze Houten Jaloezieën beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, slingerstangbediening en koordklemmen.

  In een oogopslag
  -FSC® hout
  -speciale houtsoorten
  -personaliseer met kleuren, materialen en opties


  Woven Wood

  Breng de natuur bij u binnen met de eigentijdse Nature Fabrics! Al enige tijd een trend met nog steeds een groeiende populariteit zijn de “Nature-look” stoffen. De woven wood op maat brengt warmte en sfeer in uw huis door de natuurlijke uitstraling. De geweven structuur van het hout en de warme kleurtinten zorgen ervoor dat het licht op een subtiele manier gefilterd wordt..  Roll up Woven Wood


  Een Roll up Woven Wood is eigenlijk een rolgordijn dat niet van boven naar onder op rolt maar juiste andersom, het rolt van onder naar boven op!Helemaal omlaag gelaten hangte de Rol Up strak langs het raam..

  Roman Woven Wood


  De Roman Woven Wood is een prachtig geweven vouwgordijn wat uw interieur warmte & sfeer geeft.

  De geweven houtstructuur vouwt in segmenten netjes naar boven toe op....

  Doordat geweven hout een natuurproduct is, zal geen enkel gordijn hetzelfde zijn en heeft u altijd een uniek gordijn met eigen karakteristieken. Ze zijn elegant en stijlvol en geven uw ruimte een sophisticated en chique look. Woven wood zijn vergelijkbaar met rolgordijnen en vouwgordijnen maar hebben een totaal verschillende uitstraling.


  Rolgordijnen

  Rolgordijnen op maat zijn een traditioneel product welke heel goed gecombineerd kunnen worden met overgordijnen.

  Met een rolgordijn bepaalt u zelf de hoeveelheid licht en privacy, omdat u het rolgordijn tot op iedere gewenste hoogte kunt afrollen. Met rolgordijnen van Vereiken kunt u kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie in combinatie met prachtig gefilterd daglicht.


  Een rolgordijn is helemaal naar uw eigen wensen samen te stellen
  -Het is een traditioneel product
  -Rolgordijnen zijn goed te combineren met overgordijnen
  -Het kan in iedere ruimte worden toegepast in combinatie met de juiste stof kwaliteit
  -Rolgordijnen zijn toepasbaar voor ieder vierkant of rechthoekig raam
  -Voor dakramen en draaikiepramen zijn er ook verschillende mogelijkheden
  -De rolgordijnen collectie van Zonnelux is voor ieder interieur en ieder budget ontwikkeld!