Vereiken

het bedrijf voor al uw zonwering
Uitvalschermen

Uitvalschermen gebruikt men om de zon van de raam af te houden op plaatsen waar het niet hinderlijk is dat er armen op de muur zitten en doorloop onder het scherm niet van belang is. Wij nemen als regel dat het scharnierpunt van de arm zich ter hoogte van het midden van het glas bevind, groot voordeel hierbij is dat hoe kleiner de uitval hoe minder zon er aan de zijkant onderdoor kan.

In de meest simpele uitvoering laat men het scherm d.m.v. een band en bandopwinder zakken!

Wij zijn echter een groot voorstander van bediening middels een afneembare draaistang buiten of elektrische bediening binnen. Standaard gebruiken we bij deze bedieningen robuuste windvaste armen met RVS veer en een aluminium scharnierpunt.


Doeken

Wij leveren de gehele dralon doeken collectie van Dickson & Swela. Projectmatig passen wij graag de afwasbare Soltis 92 screendoeken met een energietransmissie van +/- 7% toe, bovendien hebben deze doeken ook nog doorzicht naar buiten!


Soorten Modellen

78/110 Dit is een oudgediende, dit scherm is functioneel echter door de open constructie van het scherm gaat het doek van dit scherm na verloop van tijd vervuilen. Zodoende alleen op zeer speciaal verzoek leverbaar.

50/80 Hetzelfde scherm als de 78/110 maar nu in een compactere uitvoering!

Carré 95 De Carré is een scherm in een mooie gesloten uitvoering. Prijstechnisch is dit scherm zeer aantrekkelijk en het heeft bovendien een belangrijke toegevoegde waarde t.o.v. voorgaande schermen door zijn gesloten omkasting.

Elegance 110 Een uitvalscherm volgens de laatste technologie. Met een lagering en bovenbuis van gelijke kwaliteit en dikte als gebruikt in onze zwaarste knikarmschermen. De gesloten omkasting is niet alleen mooi maar zorgt ook voor een perfecte bescherming van het doek. Favorite Evenals de Elegance 110 is dit scherm er een van de laatste technologie. Het enigste verschil met de Elegance is het ronde design van de Favorite. Ook voor dit scherm geld dat de cassette het doek geheel beschermd.