Vereiken

het bedrijf voor al uw zonwering
SolidareDe solide schaduwbrenger van formaat

De Vereiken Solidare verandazonwering is de ultieme zonwering voor op uw serredak....
Nooit meer een klapperent doek en geen zij invallende zon dank zij de ritssluiting aan het doek....

De Solidare, de solide schaduwbrenger van formaat. Het is de multifunctionele terraszonwering van Vereiken .
Heeft u een veranda maar geen zonwering? Bent u op zoek naar een complete terrasoverkapping?
Of misschien zelfs naar een volledig vrijstaande zonwering?
De Solidare is de oplossing.
Hetgeen de Solidare zo bijzonder maakt is dat het zonweringdoek wordt geleid door de ritstechniek, bekend van onze SolidScreen. Dit levert de volgende voordelen op;

-Het doek is rondom compleet gesloten
-Het doek heeft geen hangende zijkanten
-Een strak doek dat in grotere systemen aanzienlijk minder doorhangt
-Geen lichtinval tussen het doek en de geleider

Somfy Elektrische bediening is een absolute must voor dit type zonwering. Deze kan desgewenst worden voorzien van een zon- en windautomaat zodat altijd voor een aangename temperatuur wordt gezorgd, ook als u niet thuis bent.

Natuurlijk behoort ook afstandsbediening tot de mogelijkheden.Somfy besturingen......De Solidare met geïntegreerde Somfy motor

Met een Somfy motor in een Solidare verandazonwering kunt u uw verandazonwering voortaan moeiteloos en eenvoudig bedienen via een vaste of draadloze schakelaar, afstandsbediening of automatisch op tijd.

Zelfs via uw smartphone of tablet is tegenwoordig mogelijk.

Somfy beschikt over een breed assortiment motoren met elk hun specifieke eigenschappen en toepassingsgebieden. Bepalende factoren zijn o.a. de afmeting van de zonwering, de daarvoor benodigde kracht en gewenste bedieningsvorm.

Ook de mogelijkheid voor (latere) uitbreiding van de installatie speelt een rol. ...


SolidareEen familie met geschiedenis.

De Solidare is de uitkomst van jarenlange ervaring en innovatie in het ontwikkelen en produceren van professionele terraszonwering. De ‘roots’ van de Solidare zijn te herleiden naar eerdere zonweringproducten.

In 1995 introduceerden we de verandazonwering genaamd Summerlight, de geestelijk vader van het Solidare-systeem. Later werd deze verandazonwering ook toegepast in de Cubola (2010). In 2009 introduceerden we de SolidScreen, de andere stamhouder.

Al deze ontwikkelingen hebben vandaag de dag geleid tot het Solidare-systeem. Een terraszonwering gecombineerd met de ritstechniek uit onze SolidScreen lijn. Zoals zo vaak herhaalt de geschiedenis zichzelf. Door het unieke design is de Solidare als verandazonwering, pergola-zonwering en vrijstaande zonwering te plaatsen.

De ontwikkeling die de Solidare heeft doorgemaakt maakt het de koploper van onze terraszonwering. Voor nu en nog vele jaren te gaan

Download hieronder uw Solidare brochure