Vereiken & dochters

het bedrijf voor al uw Raamdecoraties

Silhouette® Shades

Met de ingenieuze constructie van zachtjes draaiende stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen krijgt uw woning een subtiele luchtigheid. Zo kunt u de sfeer eindeloos variëren door de lamellen zodanig te draaien dat u meer of minder licht door uw kamer laat gaan.

Onze Silhouette® Shades beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals een gemotoriseerde aansturing, UltraLift™, PowerRise® en koordspanner.

In een oogopslag
-meerdere lamelbreedtes
-UV-bescherming van 88% tot zelfs 99%
-lichtregulerend


Facette® Shades

Voor een perfect evenwicht tussen privacy en licht op elk tijdstip van de dag. Met de eindeloze ketting kunt u de doorschijnende en ondoorschijnende delen langs elkaar heen schuiven en de shade zo gedeeltelijk of volledig sluiten. De stof Trevia CS, met zijn hoge kwaliteit en lichte gewicht is een uniek, gepatenteerd ontwerp.

Er zijn verschillende kleurstellingen mogelijk om uw woonruimte mooier te maken en in te spelen op hedendaagse trends.

In een oogopslag
-effect van zacht licht
-eenvoudig te openen en te sluiten
-meerdere lamelmaten


Duette® Shades

Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen helpen de warmte 's zomers buiten en 's winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette® Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie transparanties.

Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn drie plooibreedtes beschikbaar.

Onze Duette® Shades beschikken over;
kindveilige (bedienings)systemen
zoals SmartCord®
LiteRise®
gemotoriseerde aansturing met Somfy motoren
kettingspanner en koordklem.

Overweegt u ook eens de handgreep bediening voor plisse & Duette, geen gedoe met koordjes & rem.
schuif uw product tot de gewenste hoogte en uw plisse of Duette blijft direct in deze positie staan....


In een oogopslag
-energiebesparend
-kindveilige bedieningsopties
-voor bijzondere raamvormen


Plissé® Shades

Frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren. Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende Topar® coatings verkrijgbaar, zodat Plissé Shades ideaal zijn voor serres. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé Shades zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm.

Onze Plissé Shades beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals;
LiteRise®
gemotoriseerde aansturing met Somfy motoren, automatiseer met Somfy & Tahoma desgewenst al uw prodcuten in huis.
kettingspanner en koordklem.

Overweegt u ook eens de handgreep bediening, geen koordjes, geen rem, schuif uw product tot de gewenste stand en de plisse blijft in deze positie staan....

In een oogopslag
-speciale raamvormen
-verschillende coatings
-van transparant tot verduisterend
-eenvoudige bediening
-Perfect te monteren in een draaikiepraam


Horizontale JaloezieënJaloezieën van Luxaflex

Horizontale jaloezieën, die in de jaren 1950 door Luxaflex® gelanceerd werden, geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

Onze Horizontale Jaloezieën beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals LiteRise®, gemotoriseerde aansturing, ingespannen modellen, slingerstangbediening, kettingspanner en koordklem.

In een oogopslag
-innovaties
-decoratieve opties
-exclusieve afwerking en kleuren


Verticale Jaloezieën

Praktisch en stijlvol, verticale jaloezieën zijn weer helemaal terug. Met de nieuwe collectie Verticale Jaloezieën van Luxaflex® kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy regelen. De eigentijdse collectie biedt u keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof (PVC) in diverse lamelbreedtes. Het assortiment aan prachtige kleuren en designs is zo uitgebreid, dat u altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit op uw interieur.

Onze Verticale Jaloezieën beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, kettingspanner en koordklem.
In een oogopslag
-ideaal voor grote oppervlaktes
-controle over licht en privacy


Houten Jaloezieën

Luxaflex® is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council® (FSC®) voor FSC-gecertificeerde producten zoals houten jaloezieën en nu ook bij de Rainforest Alliance. De collectie bestaat voor het merendeel uit hout met het FSC®-keurmerk. Ook bieden we bamboe, de ecologisch meest verantwoorde houtsoort, afkomstig van speciale plantages. Hiermee tonen we onze betrokkenheid bij een duurzame wereld.

Onze Houten Jaloezieën beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, slingerstangbediening en koordklemmen.

In een oogopslag
-FSC® hout
-speciale houtsoorten
-personaliseer met kleuren, materialen en opties


Woven Wood

Breng de natuur bij u binnen met de eigentijdse Nature Fabrics! Al enige tijd een trend met nog steeds een groeiende populariteit zijn de “Nature-look” stoffen. De woven wood op maat brengt warmte en sfeer in uw huis door de natuurlijke uitstraling. De geweven structuur van het hout en de warme kleurtinten zorgen ervoor dat het licht op een subtiele manier gefilterd wordt..Roll up Woven Wood


Een Roll up Woven Wood is eigenlijk een rolgordijn dat niet van boven naar onder op rolt maar juiste andersom, het rolt van onder naar boven op!Helemaal omlaag gelaten hangte de Rol Up strak langs het raam..

Roman Woven Wood


De Roman Woven Wood is een prachtig geweven vouwgordijn wat uw interieur warmte & sfeer geeft.

De geweven houtstructuur vouwt in segmenten netjes naar boven toe op....

Doordat geweven hout een natuurproduct is, zal geen enkel gordijn hetzelfde zijn en heeft u altijd een uniek gordijn met eigen karakteristieken. Ze zijn elegant en stijlvol en geven uw ruimte een sophisticated en chique look. Woven wood zijn vergelijkbaar met rolgordijnen en vouwgordijnen maar hebben een totaal verschillende uitstraling.


Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat zijn een traditioneel product welke heel goed gecombineerd kunnen worden met overgordijnen.

Met een rolgordijn bepaalt u zelf de hoeveelheid licht en privacy, omdat u het rolgordijn tot op iedere gewenste hoogte kunt afrollen. Met rolgordijnen van Vereiken kunt u kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie in combinatie met prachtig gefilterd daglicht.


Een rolgordijn is helemaal naar uw eigen wensen samen te stellen
-Het is een traditioneel product
-Rolgordijnen zijn goed te combineren met overgordijnen
-Het kan in iedere ruimte worden toegepast in combinatie met de juiste stof kwaliteit
-Rolgordijnen zijn toepasbaar voor ieder vierkant of rechthoekig raam
-Voor dakramen en draaikiepramen zijn er ook verschillende mogelijkheden
-De rolgordijnen collectie van Zonnelux is voor ieder interieur en ieder budget ontwikkeld!